#Projecten

Als iOS developer heb ik mee mogen werken aan apps voor bedrijven zoals FrieslandCampina, Kwebl, Moneyou en meer. Case 4 zal zich vanaf heden uitsluitend richten op apps die een maatschappelijke bijdrage leveren. Heeft u een idee voor een app? Of bent u op zoek naar advies?  Ik denk graag met u mee.


Digitale hulp bij maatschappelijke knelpunten

Case 4 ontwikkelt mobiele apps die een bijdrage leveren aan de maatschappij en vooral voor iedereen toegankelijk zijn.  
De apps zijn gebruikersvriendelijk en elke app is speciaal afgestemd op een specifieke doelgroep, zoals bijvoorbeeld kinderen, ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. 


De kracht van Case 4 zit hem in de kennis van de digitale wereld en jarenlange ervaring op de werkvloer met kinderen, gezinnen en individuen. Deze combinatie zorgt voor een brug tussen twee werelden, ook zorgt deze combinatie zorgt voor the best of both worlds als resultaat.

#WaaromEenApp

Een app kan op verschillende manieren worden ingezet om een dienst te leveren. Het kan helpen bij het verzamelen van informatie, of juist het geven van informatie. Wellicht is de locatie belangrijk, of is het noodzaak om bepaalde mensen snel te bereiken. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel en met een goede app kan er veel profijt mee gehaald worden. Vooral wanneer het een kwetsbare doelgroep betreft. Dan is de beste keuze om een aangepaste app te hebben en geen mainstream/commerciele/hype app.
 

#AppMakenIsEenMakkie

Er zijn steeds meer bedrijven die een standaard app aanbieden voor een lage prijs. Daar is op zich niks mis mee. Maar wil je een app die betekenis heeft en vooral ook een dienst kan leveren, dan zal je veel gedetailleerder moeten kijken naar de wensen van jezelf en van je doelgroep. 
Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat er naar de gebruikerservaring wordt gekeken. Op welke manier komt de app bijvoorbeeld visueel het beste tot zijn recht, welke navigatie methode sluit het best aan, welk soort menu moet je gebruiken, en hoe kan dit technisch gebouwd worden? Allemaal vragen die komen kijken bij het ontwikkelen van een mobiele app. Case 4 geeft graag advies en kan prototypes voor u ontwikkelen voordat u zich aan hoge kosten verbindt.