Wie ben ik

Mijn naam is Meredith Vigelandzoon en ik ben de trotse eigenaresse van Case 4. Ik heb altijd al geweten dat ik een eigen bedrijf wou hebben, maar hoe wat waar en wanneer wist ik nog niet. In 2019 heb ik de stap gezet en heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Ik geniet ervan om mij 200% in te zetten voor mijn klanten, maar ik geniet er ook van om meer tijd te besteden aan mijn vrijwilligerswerk, mijn zoon, mijn tuin en kunst. 

Opleidingen en werkervaring

Sinds 2009 werk ik samen met ouders, kinderen, gezinnen, individuen. Ik heb veel ervaring met verschillende soorten hulpvragen en zo heb ik geleerd om snel en efficiënt te schakelen bij verschillende casussen. Mijn passie ligt bij het motiveren, ondersteunen en het begeleiden van mensen. Ik kan goed luisteren naar de hulpvraag en begeleid mensen graag tijdens het hele proces. Naast ervaring heb ik uiteraard ook veel trainingen en scholingen gevolgd, enkele van deze zijn: 

  • HBO’ers als Coach in de VVE, het ABC
  • Opleiding iOS developer, App Academy Amsterdam
  • Basistraining VVE en taaltoets, het ABC
  • Competent Methodisch Opleiden in de Beroepspraktijk, Calibris
  • Pedagogisch Medewerker, Zadkine
  • Master Orthopedagogiek klinisch, Vrije Universiteit
  • Bachelor Pedagogische Wetenschappen, Vrije Universiteit 
 
  • Bedrijfswetenschappen propedeuse, Vrije Universiteit 

Mijn visie en missie

Ik ben geboren als Steenbok en de bijhorende kenmerken zijn: hard werkend, loyaal, serieus, praktisch, gedreven en ambitieus. Deze kenmerken zijn terug te vinden in de rode draad van mijn leven. Afgestudeerd als orthopedagoog (klinisch) aan de Vrije Universiteit,  begon ik aan mijn missie om ouders en kinderen hulp te bieden op het gebied van opvoeding, omgeving en gezondheid.

Mijn ideaal beeld van de toekomst is een inclusieve plek waar iedereen naar elkaar omkijkt en elkaar helpt. Waar alle kinderen kind kunnen zijn, en waarin ieder mens geaccepteerd wordt. Dit doe ik door mijzelf persoonlijk in te zetten, zoals de coachings diensten die ik lever. Maar ook door digitaal aan te sluiten bij de behoeften van de huidige maatschappij.